Cabaret – Musiken

Sidan består av Musikspelare med Cabaret musik och en Video med öppningsnumret av Cabaret från Cameri Theatre i Tel-Aviv 2011.

Cabaret Donmar Warehouse Theatre London 1993
Många album finns det från olika Cabaret föreställningar världen runt. Här har jag valt att ladda musikspelaren med alla 17 spåren från föreställningen på Donmar Warehouse Theatre London 1993.
.
Alan Cumming – Emcee | Jane Horrocks – Sally Bowles | Sara Kestelman – Frauline Schneide |
George Raistrick – Herr Schultz | Michael Gardiner – Ernst Ludwig Charlotte Medcalf – Frauline Kost
.
Allan Cumming gjorde senare även rollen på Brodway 1998. Nu är han dessutom tillbaka för tredje gången i sin gamla paradroll som Emcee på Kit kat Klub, när Cabaret har premiär på Studio 54 i New York den 24 april 2014. Nu tillsammans med Oscarsnominerade Michelle Williams. Som gör sin debut på Broadway, i rollen som Sally Bowles.
.
Cameri Theatre Tel-Aviv Israel 2011

Cabaret på Cameri Theatre spelades på hebreiska. Rollen som Master of Cermoni på Kit Kat Klub gjordes briljant av Itay Tiran. En Emcce mer sexuellt skrämmande en elegant.

Här finns en video på öppningsnumret. Inte den bästa video kvalitén. Hittade den efter mycket sökande på en Kinesisk sida, liknande YouTube. Inte bästa uppkopplingen så det tog lite tid. Vågade inte ladda ner så den är avfilmad från min datorskärm och sedan upplagd på servern till Vanligt & Vänligt. Så du hittar den bara här, om du nu inte hittar den kinesiska webbplatsen.

Rekommenderar att behålla storleken för bästa kvalitet. Se och njut av Itay Tiran som Emcee hälsande välkommen till Kit Kat Klub och Cabaret..

V-bjornen-01

banner-liten-v-varg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: