Dokumentation

Banner-02-cykelsidor

Vi börjar väl med hur det började..

Finns det en banner att klicka på, så ska det väl finnas något bakom. Det gjorde det helt tydligt, eftersom du nu är här.

Finns det en webbplats, skall det väl finnas minst en person bakom. Som tar ansvaret för innehållet och ser till att den ska vara klickbar.. Du ska ha glädje av vad som skrivs fram och visas upp på sidorna.

I det här fallet
Så är det jag, Björn Thylander, Hej! Gammal kulturarbetare inom dockteatern, som blev yrkesvägledare på arbetsförmedlingen. Sadlade om och blev webbansvarig på ett utbildningsföretag. Innan jag avslutade med att köra buss i storstadstrafik. Så var det avklarat med några rappa rader..

Vanligt och Vänligt
Eftersom jag alltid varit nyfiken.. Hoppas det håller i sig.. Drev ett tag en uppskattad stipendiesajt på nätet inom kulturområdet. Sajten är nedlagd för länge sedan, men adressen var kvar i min ägo.

Så det blev till slut nystart på den adressen… Den här gången hade jag tänkt att det skulle bli en personlig blogg. För att underlätta hela arbetet tog jag hjälp av WordPress som mall. Bloggen Vanligt & Vänligt tog form och finns att ta del av under vanligt.se

VENEDIG en stad i lagunen
Tyckte det var lite trist och begränsande att använda WorldPress. Så lite tänkande, knappande och funderande, så började egna sidor växa fram om Venedig. En av världens mest fascinerande platser.

Finns väldigt mycket att berätta om det resmålet. Har samlat ihop min kunskap om republiken Serenissima. Som betyder ”den mest lysande”. Som var namnet på den självständiga staten Venezia, eller på venetianska Venesia, från 600-talet ända fram till 1797.

Blev till slut en självständig underdomän till Vanligt. Du hittar mina venedig sidor .. om du vill .. på den här adressen venedig.vanligt.se.

Cykelsidor
Så är vi framme vid mitt senaste alster med Cykelsidor. Tävlingscyklade i min ungdom, lite på distriktsnivå,… men det var för länge sedan.. Men kärleken till cykeln har inte rostat ihop. Med välbehag låg jag utsträckt i soffan, och upplevde Magnus Bäckstedts seger 2004, i den tuffaste av vårklassikerna, Paris Roubaix .

I år körs de dryga 260 km den 12 april för 113 gången. Snacka om klassiker.. På sidan om racet hittar du även min lilla artikel om ”Helvetet i norr”. Som är loppets kärleksfulla smeknamn.

Från att ha vuxit från någon sida om Giro d`Italia och vårklassikerna är den nu en egen underdomän till vanligt med en egen Facebooksida och Twitterkonto. Adressen till Cykelsidor är då helt enkelt cykel.vanligt.se

När jag upptäckte att att namnet ”cykelsidor” var ledig domän så la jag självklart beslag på den. Cykelsidor ligger kvar under vanligt. För att kunna höra ihop med mina andra webbplatser. Har pekat om så du kan även skriva in cykelsidor.se

V-bjornen-01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: