Hej då Kristdemokraterna

resvaskor

Där föll den sista skygglappen. Nu ser jag KD:s rätta ansikte. För det ska du veta Göran Hägglund. Att någonstans trodde jag att KD hade en humanistisk grundsyn. Att ni var ett parti som vilade på någon form av kristen grund.

Där man både talar och predikar om att att man ska låta barnen kom till oss. Att man ska älska sin nästa. Jag kan gott erkänna Göran. Jag har alltid tvivlat på både er politik och samhällssyn.

Nu räknas tydligen varje valbar röst som kan fånga in, innan resten av Alliansen försöker med sina röstknep att få tillbaks väljare från SD. Sen kan du upprepa hur många gånger som helst att du värnar om asylrätten. Det är ju självklart Göran. Den kan du ju inte ändra på, eftersom den är inskriven i svensk lag.

Men det låter ju både fint och stort…. Vi värnar om asylrätten! Tydligen KD:S sätt att visa lite humanism och mänsklig värme.

Här i ditt Sverige ska det tydligen inte finnas möjlighet till permanent uppehållstillstånd. Man flyr från en osäker plats till en osäker tillvara i Sverige. Här får man stanna i tre år.

Sen ut, bort om det är fred därifrån man kom. Att ett land som inte har fungerat tar lång tid att komma tillbaka till den nivå som Sverige har. Bryr du dig tydligen inte om.

Barnen som lärt sig svenska och fått ett nytt land. Tycker du verkligen det är rätt att sparka ut dom från Sverige efter tre år? Med argument att vi måste få ner kostnaden… Jag ryser över din syn på vad som är mänskligt.

Under tiden, som är satt till tre år, vill du nu använda flyktingar som flyr till välfärdsstaten Sverige. För att skapa något slag av låginkomstproletariat. Som en del av ”arbetslinjen”. Låglönejobb är ju något som Alliansen värnar om. Fråga major Björklund, han talar öppet om det. Det håller nere löneanspråken på hela arbetsmarknaden säger han.

Få ner kostnaderna på flyktingmottagandet skriver du. Är det personen som ska stå för den nedskärningen? Är det inte de som gör miljonvinster på flyktingmottagningar? Bara undrar…

Till sist. Ditt argument att Sverige måste anpassa sig till vad som är nivån i andra EU länder. Va? Var det inte vi som skulle med i EU för att höja nivån på de andra länderna?

V-bjornen-01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: