Frågan som är svarets gåta

Shakespeare-Computer-Vanlii

Tiden flyr bort i dunkla minnesluckor. Glyttar fram som från en kalender i advent. Kan nu tända det första ljuset som varande bloggist i sträckan motsvarande 365 dagar..

Hur ska man fira, eller ska man fira. Det är den stora frågan som ska besvaras… Finns säkert dom som tycker att man som bloggist tar för mycket plats. Har för många åsikter, tar bort plats som borde gå till missar som hoppar. Hundar som bär och vårdar sina valpar tillsammans med små missa, som missat sin mamma..

Ja, det finns mycket man kan väga in och fundera över, om man som jag funderade att börja blogga …  (igen). En bra början skulle ju vara om jag transformerade om till 18-årig tjej med långa naglar som både sportar och tränar och äter… shoppar och leker party under svampen…

… och fyller upp bloggen med outfit (heter det så) och talar om i texten var inköpet var gjort och kostade bara… och att det är det bästa.. någonsin.. kanske att ta i.. bästa shoppen den här vecka. Nästa veckas  besök, är hos de vilda björnarna på fjällgårdens after ski i Åre. …

Tala om att lägga ut en klipphängare. Hmm.. det borde jag tänka på om jag nu ska börja blogga (igen). näää, tjejeriet inget för mig. Tack men nej tack!

Man kanske skulle kunna skruva ihop en debattartikel i bladet om att sitta fast i ätandes viktraseri som tidningar och livsmedelsindustrin tvingar på en. För att vi ska kunna leva upp till den man är.. fl´åt,, menar naturligtvis hur de, dom andra, vill att man är och var…

Sen tar man kontakt med något stort inom livsmedel t.ex. Kan vara något som har med vad man äter och sätter i sig genom livets slingrande väg.. Som betalar för att få en ny approach som inte alls är kommersiell..

Kopplar ihop det med en Facebooksida och får 92 542 likes.. och är snabbt igång med bloggeriet. Om nu någon inte sätter snarben på mig.. menar bloggen.. menar.. achh låt dé va..

Så frågan var tydlig. Blogga eller inte blogga  Stopp där !! Jag har ju Facebooksida. Inte så många vänner… kanske borde ligga i lite bättre och komma upp till dom där tresiffriga talen av FB vänner man kan visa upp. Men nu är det som det är. Dom som finns är dom som är.. liksom..

Självklart vill dom  och visst kommer dom  och…. o c h .. OK några gilla blev det. Några kollade nog..i alla fall i början, vad jag skrev i Vanligt & Vänligt. Men någon gilla? Nix! Någon kommentar? Nix!

Kanske man kan trösta sig med att det kanske är bra att mina FB-vänner inte bryr sig. Inte ens tittar in. Inte ens om man lägger ut lite lockbete på FB, som en sådan där klipphängare  ” Svaret kommer i nästa blogginlägg”.. Hur gick det med då? Nix!

Skulle vara kul.. säkert även bra.. att få lite feedback…Varför använder man ett engelskt ord?  Tillbaks till ämnet. Vad som är felet med Vanligt och Vänligt. Kom igen och tala om för mig varför du som min FB-vän totalratar bloggen.. Du får gärna skriva öppet..

ETT ÅR PÅ BLOGGEN Har det blivit trotts att förutsättningarna varit noll. Summerar ihop lite siffror. Det har blivit 119 blogginlägg med 11 bilagor. 336 bilder. 28 sidor om olika ämnen. 64 ljudfiler och 6 videos. Alltså vad som tillhör Vanligt & Vänligt. Det samlade resultatet har blivit 9 876 besökare som bläddrat sig runt.

Finns blogginlägg som bara har haft en handfull av besökare upp till Weissense som med sina 725 visningar bara på en dag.. var tvungen att gå in och kolla. Den 19 november,.på årsdagen, var det 21 olika blogginlägg som visades.

För att inte glömma Reklam. Hur mycket reklam har visat under året? Svaret är = 0 !!! Det var viktigt för mig när jag skulle börja blogga (igen). Ingen kommersiell reklam ska de va..

Spinoff effekten på bloggeriet har genererat en helt ny webbplats med fokus på vårens sju klassikerlopp fram till höjdpunkten Giro d´Italia i maj.cykelsidor

En webbplats till håller på att formas där antalet sidor nu är uppe i ett tjugotal. Så lite arbete återstår innan Vanligt och vänligt har genererat ännu en webbplats med V.

V-ram-2-red-100

Högt och lågt. Brett och smalt. Har musiken tagit sin plats på flera av blogginlägg under året. Sammanräknat har antalet varit 64 rena ljudfiler på bloggen. Här kommer 12 (så klart) som funnits med… nu samlade inför jubileet. 1, 2, 3, 123..

Så ska då frågan tillslut besvaras. Att blogga eller inte blogga… Det är frågan!
Efter mycket tänkande. Ja, det blir ett år till! med Vanligt & Vänligt!

Stort tack till Er alla, som besökt bloggen och allt den kan erbjuda i text och ton och önskar ALLA välkommen igen och igen och…

V-bjornen-01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: