Cykelsidor på Vanligt & Vänligt

cykelsidor-vanligt-5

Nu finns cykel.vanligt.se på nätet efter många nätter och oanade mängder svart kaffe. Det blev till slut närmare 40 sidor cykel uppdelade på ”Vårklassiker” och ”Giro d´Italia”.

Vårklassiker
Varje Cykelrace har fått sin egen sida med information och uppföljning. Sju tävlingar som pågår under fem intensiva vårveckor och som man räknar till vårens klassiker. Varje lopp är en endagstävling.

Sju race fördelade på Italien, Frankrike, Belgien, Nederländerna och Flandern. De sju är Milano-Sanremo, Gent-Wevelgem, Ronde van Vlaanderen, Paris-Roubaix, Amstel Gold Race, La Flèche Wallonne, Liège-Bastogne-Liège. 2015 går vårklassikerna mellan 22 mars – 25 april.

Giro d´Italia
Här presenteras en av världens tuffaste och vackraste cykelrace med sina 21 etapper under 23 dagar. 2015 går starten i sköna Ligurien den 9 maj och går i mål den 31 maj i Milano.

Information finns nu upplagt över samtliga de 21 etapperna. Här finns kartor, banprofil och sträckornas struktur. Här finns också mycket information samlat över Giro d´Italia 2014. Med resultat etapp för etapp och ett fint fotoalbum över hela girot.

cykel.vanligt.se
Som så ofta var även det här ett oplanerat projekt som kom till för att jag ville flytta om några sidor som låg upplagda på min server. Ja bara för att ”städa upp” inte tappa bort sidor.

Blev lite mer och det växte till något som skulle kunna se ut som embryo till till en samlad sajt över cykel race som jag gillar. Men det var inte meningen att det skulle bli en egen sajt…. men..

Nu är den här och jag är både glad och stolt!

logga-cykel-sidor-10

V-bjornen-01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: