Filmfestival kliver ut ur biografen

draken-logga-350

Göteborg Filmfestival lanserar nu sin egen filmsajt på nätet och hälsar välkommen till Draken Film. En ny möjlighet att visa Kvalitetsfilm från hela världen och inte bara den västerländska himmelssfären.

Draken Film är ett helägt dotterbolag till Göteborgs Filmfestival. Filmfestivalen som i 35 år har letat upp och visat kvalitetsfilm från hela världen.

Under devisen ”Sånt du inte ser varje dag” visades 2014, filmer från 76 länder under 11 dagar i januari – februari.. Till det kommer ett 40-tal seminarier, musik, konst och andra kringaktiviteter. Filmfestivalens datum 2015 är 23 januari – 2 februari.

Men det skulle ju handla om Draken Film. Nu när starten sker med den här nya digitala tjänsten för strömmande film. Så är det ett hundratal filmer från 50-tal länder som ingår i utbudet, artiklar, filmtips och intervjuer.

Varje vecka kommer utbudet att fyllas på med fyra nya filmer utvalda av Draken Film. I nära samarbete med Göteborgs Filmfestival. Att nyttja tjänsten kräver medlemskap och kostnaden för den nya digitala tjänsten är 99 kronor i månaden.

Medfinansiärer i utveckling och lansering av Draken Film. Är både SIDA, Kulturbryggan och Postkodlotteriets Kulturfond…

Draken Film

V-bjornen-01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: