Ur rent konstitutionellt perspektiv

maudan-3

Här är en uthållighetstest..  Hur länge orkar du lyssna på intervjun med Maud Olofsson. Den om varför hon inte svarar på frågor, eftersom hon inte har ställt dom själv… till sig själv…

Då får man inte bry sig om varken vad intervjuaren frågar om eller vad svenska folket vill att hon svarar på. Man gör som Maud Olofsson. Man bryr sig inte, utan bara svarar på vad man tycker att man…

Ja vad tycker hon? Jag tycker i alla fall att det var en bra fråga. Om hon hade eller inte hade informerat Reinfeldt om att nu är Vi på G med Nuon affären. Största företagsköpet någonsin.

Har eller inte har.. det är frågan som inte låter sig besvaras. Som Maud Olofsson vägrade att svara på. Alla åtta (8) gångerna frågan ställdes under intervjun.

– ”Den har ingen konstitutionell koppling”. Sa hon och fortsatte förklara sig. – ”Om vi nu gör en konstitutionell prövning, så tycker jag att det är viktigt att säga att vi också måste hålla oss till sådant som är konstitutionellt”.

Jaha säger jag.. Hon som inte brydde sig om det konstitutionella, när hon blev ombedd att komma till KU för utfrågning…. Ingenting hänger ihop Maud Olofsson. Inte ens det som du så ofta sa, att ni hade ett så bra fungerande samarbete tillsammans i Alliansregeringen..

.
Intervjun i Aktuellt 13 maj 21.00

Du Maud.. Till sist. Vet du om att det hör till god ton att man svarar om man blir tillfrågad… Jo, det är sant. Är så vi människor samarbetar och bygger ett demokratiskt samhälle..

V-bjornen-01

En kommentar på “Ur rent konstitutionellt perspektiv

  1. Pingback: Så undviker du att upprepa Mauds misstag | Jakten på berättelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: