Frågor utan svar

fraga-vilstol-stor

Lägg ner frågan. Sätt dig över frågan. Lyssna inte på frågan. Framför allt, kom ihåg att aldrig någonsin börja svara på frågan! Det som ska hända är att Du får fram det Du vill att folk ska höra. Det är Du som sätter din Agenda, ..

Är det så här medieträning går till?  Funderingarna kom medan jag tittade på TV:s Agenda i söndags (15.2-14). Vid ett stort svart lackbord satt Stefan Löfven för att bli utfrågad av Camilla Kvartoft. Bordet var lika välpolerat som Löfven själv. Inte ett hårstrå låg fel. Ögonbrynen välansade och inga mjällflagor på axlarna och väl knuten slips. Händerna lugnt samlade framför sig på det svarta lackbordet. Allt kan börja…. Först bara några sista ord från cohen. 

Så kom ihåg, lyssna aldrig på frågan. Bara gå vidare som om frågan inte finns. Aldrig någonsin funnits. Inte i din tankevärld att den frågan ska kunna ställas till dig. Men för den delen glöm inte att se ut som om du lyssnade..

3-2-1.. Kameran rullar…

— Om man väger samman mätningarna visar det sig ju att Vänsterpartiet ökar mer än Socialdemokraterna. Vad beror det på?.
Den mätning som kom i dag, SIFO visar att vi ökar mest av alla partier i Sveriges Riksdag…

— Om man lägger samman alla mätningarna de senaste månaderna visar det sig ju att Vänsterpartiet ökar mest.
Det är ju inte jag som sitter med problemet. Det gör man ju på den andra kanten…

— Men vad är då din analys av att Vänsterpartiet ökar mer än Socialdemokraterna..
När jag tog över ordförandeskapet i Socialdemokraterna låg vi på 24% nu ligger vi på 35 det är en rätt så bra uppgång… Det är inte vi som har problemet. Det är den andra kanten där Centerpartiet ligger under 3 %…

Där någonstans slutade jag att lyssna på dig Stefan Löfven. Varför ska jag lyssna på dig? När du inte lyssnar på mig. Camilla Kvartoft sitter där tillsamman med dig och ställer mina frågor, mina funderingar och du lyssnar inte. Bara går på och försöker göra ett program i public service till egen betald reklamtid. Nää Stefan Löfven det funkar inte. Tänk om, gör om och gör rätt! Lyssna och framför allt svara på frågorna du får. 

V-vanligt-vit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: