Ska vi toa tillsammans..

dubbel-toa

Jag ska bara.. Undra och filosofera en liten stund. Ja så kan det låta och vara så klart. När vi reglar dörren och blir intimt privata med oss själva. Sånt händer inte på toaletterna ← flertal. Inte i egen ensamhet i alla fall, om man nu ska lita på BBC:s Moskva-korrespondent Steve Rosenberg som först publicerade bilden på OS-toaletterna i skidskyttecentret i Sotji.

När nu OS i Sotji lär bli de dyraste spelen ..någonsin.. Till en beräknad kostnad av i runda slängar sisådär en 30 miljarder kronor. Så då är det kanske en skitsak att man sparar in på toalettväggar på mediacenter. Journalister lär väl i alla fall ta med sig sina laptoppar i knät. Så dom inte missar uppdateringen till deadline på tidningen. Ja apropå på papper, självklart delar man även på toa rullen.

Nu blir det intressantare. Ryssland har ju visat omvärlden klart och tydligt att man har lite svårt, så att säga, för gay världen. Funderar på det och på toaletterna…

Måste ju då så klart betyda att man inte släpper in två personer av samma kön på dubbel-toan. Utan skiljer ut en HAN och en HON i sann russisk anda att befolka nämnda ställe. Men snälla! Här måste ryssarna tänka till. Var ska då HEN göra sina behov?..

Filosoferande toa besökare

V-vanligt-vit

En kommentar på “Ska vi toa tillsammans..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: