Blogg-start november 2013.

kantarell_loga_1000

Ja ha.. Då startar vi upp en ny  ”Vanlig &Vänligt ” blogg.. Var några år sedan sist.  Kantarellerna på bilden får vara en tanke en bild. Någon gång då och då hittar man ju det där som gömmer sig långt ner bland tuvor och strån. Man plockar och håller sedan tyst om var det var man hittade vad… . Här är istället förhoppningen att så fort,  man jag du, hittar något av vad det ‘n kan varat, allvarligt eller bara på mys.. Så delar vi med oss och förhoppningsvis bygger en skönare och  bättre värld en den vi lämnade bakom oss igår…  /Björn..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: